Over SD

SD staat voor Stephan Dirks, de eigenaar van SD event production, en zoals de naam doet vermoeden produceren we evenementen. Ik gebruik met opzet ‘we’ omdat het gros van onze evenementen te groot is om door één persoon geproduceerd te kunnen worden. Een evenement produceren we dan ook altijd samen met de opdrachtgever en met een team van vaste leveranciers, producers en site- crew.
SD produceert en organiseert zakelijke en publieke evenementen voor verschillende opdrachtgevers en is daarbij eindverantwoordelijke voor de realisatie van het evenement. SD is de conciërge, de hovenier, de techneut, kabeldrager, hekkensjouwer en de schoonmaker. De portier, creatieve geest en de logistiek manager in één! De dienstverlening stopt niet om 18:00 of in het weekend en de samenwerking is altijd duidelijk en simpel op basis van een fixed price zonder verassingen achteraf over eventuele overuren of reiskosten. In overleg zal altijd van tevoren gekeken worden naar de mate van betrokkenheid van SD event production. Moeten alle ingehuurde partijen hun facturen naar de opdrachtgever sturen of moet een deel of alles via SD gaan? Zijn er voorkeuren voor leveranciers of niet? In de voorbereiding en uitvoering is SD aanspreekpunt voor alle leveranciers en zorgt er daarmee voor dat de opdrachtgever zich kan richten op het inhoudelijke programma en het focussen op de contactmomenten met het personeel en/of gasten.
We produceren evenementen met altijd een vast uitgangspunt: Een evenement moet een feest zijn voor iedereen. De opdrachtgever, de leveranciers, crew, de locatie en uiteraard de gasten. Als die sfeer tussen alle betrokkenen goed is, heb je het beste uitgangspunt voor een bijzonder evenement.
Wat doen we? SD werkt voor verschillende opdrachtgevers en dat betekent ook verschillende type evenementen. Soms is dat een zakelijk symposium, soms een radio uitzending, een groot publiek evenement of een personeelsfeest of relatie event. Op de site geven we een aantal voorbeelden en enkele highlights van de geproduceerde evenementen de afgelopen tijd.

Stephan Dirks

SD event production