In opdracht van Purified Metal Company mochten we de organisatie van de opening van hun fabriek in Delfzijl verzorgen. De eerste fabriek ter wereld (!) die op duurzame wijze vervuild staal kan verwerken tot schone en kwalitatief hoogwaardige producten.

Zijne Majesteit de Koning verzorgde, samen met de directie, de openingshandeling. Deze handeling werd door SD event production speciaal voor deze gelegenheid bedacht en gemaakt. In het bijzijn van het personeel, staatssecretaris Stientje van Veldhoven, Commissaris van de Koning Rene Paas en 70 genodigden was het op 24 september, na maanden van voorbereidingen zover.

We zijn enorm trots dat we dit event voor ze mochten organiseren. Een perfect voorbeeld van hoe we graag samenwerken met opdrachtgever, crew en partners, waarbij we ze van begin tot eind en van A tot Z konden ondersteunen. Zo namen we o.a. het uitnodiging en vergunningtraject, creatieve concept, decoratie, veiligheid, Covid protocol en uitvoering voor onze rekening. Heel veel blijer kun je ons niet maken!