Over SD Event Production

SD Event Production is een evenementenbureau in het noorden van Nederland. Wij organiseren zakelijke evenementen, en ook grote publieke evenementen. SD staat voor Stephan Dirks, eigenaar van SD Event Production. Ik gebruik met opzet ‘wij’, omdat het gros van onze evenementen te groot is om door één persoon geproduceerd te worden. Een evenement organiseren we dan ook altijd samen met de opdrachtgever en met een team van vaste leveranciers, producers en een site- crew.

Zakelijke en publieke evenementen 

SD produceert en organiseert zakelijke en publieke evenementen voor verschillende opdrachtgevers, en is daarbij eindverantwoordelijke voor de realisatie van het evenement. SD is de conciërge, hovenier, techneut, kabeldrager, hekkensjouwer en de schoonmaker in één. Verder zijn we de creatieve geest en de logistiek manager achter ieder event! Onze dienstverlening stopt niet om 18:00 of in het weekend. De samenwerking is altijd helder en simpel: op basis van een fixed price, zonder verassingen achteraf over eventuele overuren of reiskosten. 
In overleg zal altijd vooraf gekeken worden naar de mate van betrokkenheid van SD Event Production. Hoe verlopen facturen, en heeft u voorkeuren voor specifieke leveranciers? In de voorbereiding en uitvoering is SD Event het aanspreekpunt voor alle leveranciers. Dit zorgt ervoor dat de opdrachtgever zich kan richten op het inhoudelijke programma en de contactmomenten met het personeel en/of gasten. De belangrijkste elementen voor u!

Uitgangspunt is feest 

We produceren evenementen met altijd een vast uitgangspunt: Een evenement moet een feest zijn voor iedereen. De opdrachtgever, de leveranciers, crew, de locatie en uiteraard de gasten. Als die sfeer tussen alle betrokkenen goed is, heb je het beste uitgangspunt voor een bijzonder evenement.
Wat doen we? SD werkt voor verschillende opdrachtgevers en dat betekent ook verschillende type evenementen. Soms is dat een zakelijk symposium, dan weer een radio-uitzending, een groot publiek evenement of een personeel/relatie event. Op de site geven we een aantal voorbeelden en enkele highlights van de projecten die we als evenementenbureau hebben georganiseerd in de afgelopen jaren.