Drie weken op rij mochten we voor verschillende opdrachtgevers de personeelsfeesten verzorgen! Alledrie hadden ze iets te vieren en laat dat nou onze specialiteit zijn! We begonnen met het personeelsfeest van Noordgastransport ter ere van hun 50 jarige bestaan. Een gouden jubileum waarbij we te gast waren in de Puddingfabriek en daar ons gouden sausje overheen hebben gegoten.

Voor de LODE Holding bedachten we een dagprogramma voor hun personeel ter viering van hun 75 jarige jubileum. We namen ze mee op pad naar een trip down memory lane waarbij we een maïsdoolhof tegenkwamen, onderweg de LODE quiz speelden, van alles proefden bij de graanrepubliek en in stijl de avond afsloten in de Toekomst in Scheemda met een onvergetelijk feest.

Een week later waren we weer te gast in de Toekomst. Deze keer met het personeel van ESD en eveneens ter viering van hun 75 jarige bestaan. Voor deze groep gingen we op de Duiste toer met een kleine biergarten, gezellige live muziek bijpassende catering en uiteraard zorgden we dat iedereen weer thuis werd afgeleverd.